Obs! Du er en demobruker på denne demoløsningen!
Logg inn Registrer meg
 • Komplett nettside med booking
 • Kalender med varsling
 • Statistikk
 • Prøv gratis 1 mnd
 • Velg designmal
 • Tekst, bilder og video
 • Sikker lagring og drift i skyen
 • Eget domene
 • Privat eller åpen løsning
Prøv gratis én mnd!

Booking og deling av hva som helst!

Vår bookingløsning kan tilpasses det meste av booking og deling.


Vi har ferdige maler for bryllup og hyttedeling, men Bookalong er et fleksibelt bookingsystem som kan tilpasses det meste som kan bookes! Eksempler på løsninger som benytter Bookalong er så forskjellig som:

 1. Booking av 3 delte parkeringsplasser for et konsulentfirma (3 p-plasser som kan bookes formiddag eller ettermiddag for de ansatte)
 2. Booking av fellesutstyr som kajakker i borettslag (6 kajakker som deles av 3 borettslag, med begresninger på antall aktive bookinger per person)
 3. Booking av hundetur for familiehund (1 hund der mange i storfamilien kan booke turer)
 4. Blomsterbutikk som avholder blomsterkurs med påmelding


Det er altså svært forskjellige ting som kan settes opp og bookes, men felles i disse eksemplene er at det krever en kalender der det bookes.


Man kan sette opp hva som kunne bookes, ulike tidspunkter, max antall og ulike regler for max antall bookinger osv. Du velger selv hvor privat løsningen skal være. Det er også enkelt å legge til informasjonstekster, bilde og videoklipp. Kort sagt alt du trenger for en enkel nettside med booking!


PRØV LØSNINGEN HELT GRATIS OG UFORPLIKTENDE I ÉN MND!


Er du da fornøyd etter prøveperioden og ønsker å beholde løsningen, betaler du kr 99,-/mnd for å ha løsningen tilgjengelig på nett. Betalingsperiode er da forskuddsvis for 12 mnd. Du kan da betale på nett eller velge faktura om du foretrekker det.

Demoer

Her er ferdige maler du kan velge blant og lage din egen kopi av. Obs! Alle tekster og bilder kan du selvfølgelig bytte ut med dine egne. Alle maler kan brukes akkurat som du ser dem, eller du kan endre så mye du vil. Du kan også legge til nye sider og prøve deg frem så mye du vil! Klikk på en mal for åpne den i en egen fane.

Hundesalongen Voff

Demo for "hundesalongen Voff" med booking med spesialinformasjon rundt hunden, samt informasjonssider og kontaktskjema.

P-plass booking

Booking av delte parkeringsplasser. Enkel kalender der de ulike plassene kan bookes enkeltvis - førstemann til mølla!

Blomsterkurs

Flere ukentlige kurs med åpen påmelding for alle. Maks antall pr kurs med venteliste.

Slik virker det

Det er utrolig enkelt å komme i gang! Her er hvordan det henger sammen:


 1. Du velger hvilken mal og hvilket design du ønsker, samt navn på løsningen. Løsningen vil da teknisk plasseres som min-løsning.bookalong.no (ønsker du et helt eget domenenavn, kan du kontakte oss for dette)
 2. Du må også velge hvor synlig løsningen skal være. Her er det flere muligheter, men det viktigste er å avgjøre er om du ølnsker en åpen løsning som alle kan se på internett, eller en lukket løsning som kun inviterte personer kan se. Du kan også velge en privat løsning der brukere bare trenger en felles tilgangskode (som du velger - f.eks et tall) for å få tilgang. Det du velger her kan du selvfølgelig endre på senere om du vil.
 3. Når du trykker "OPPRETT" opprettes en kopi av malen, der brukere og brukerinnhold er fjernet. Du får med andre en "tom" nettside, men der struktur, faste tekster og bilder er kopiert over, slik at løsningen er klar til bruk.
 4. Da bør du å gjennom sidene og erstatte denne teksten og bildene med dine egne. Dette gjør du rett på nettsiden, så du har full oversikt over hvordan det ser ut hele tiden.
 5. Løsningen består teknisk sett av sider og seksjoner. En side kan bestå av en eller flere seksjoner. En seksjon kan være et bilde, en tekst, en video, eller mer avanserte ting som komplett kalender, kontaktskjema, tidslinjer, kommentarer m.m.
 6. Liker du ikke en seksjon kan du enkelt fjerne den.
 7. Seksjonene vil også følge fonter og farger satt av designmalen du valgt.
 8. Har du valgt en privat løsning, kan du nå invitere inn brukerne!

Vi lar deg teste denne løsningen en måned helt kostnadsfritt og uten noen forpliktelser. Mot slutten av perioden vil du bli varslet via e-post og kan da avgjøre om du vil beholde den eller ikke. Ønsker du ikke å beholde løsningen vil den automatisk fjernes.


privat løsning

Har du valgt en privat løsning, kan du på Admin-sidene registrere og invitere inn brukere. Dette er en enkel prosess der du kan lime inn en liste med eposter og invitere inn disse. Invitasjonsteksten skriver du selv (og du kan bruke flettefelt) og sender med et par klikk.


For avanserte brukere

Er du en avansert bruker som ønsker mer detaljstyring er det mye du kan styre:

Du kan endre, legge til og slette både sider og seksjoner

Du kan opprette avanserte kontaktskjemaer med mange ulike felttyper og bruke disse der du ønsker på sidene

Du kan tilpasse designet med mange parametre, eller velge en annen designmal


ADMINSIDE

Den som oppretter løsningen blir automatisk satt som "Administrator" av løsningen. Dette betyr at du har et menvalg som går til en egen adminside. Her får du oversikt over brukere og innhold


Begrensinger

Sider du setter opp her er ment for en begrenset antall brukere, som en storfamilie, eller et mindre firma eller organisasjon. Har du behov for en større løsning, ber vi om at du tar kontakt via skjemaet under. Vi kan også sette opp siden for deg om du vil, eller lage spesialtilpasninger dersom det er noen spesielle ønsker du har. Ta kontakt under!