Obs! Du er en demobruker på denne demoløsningen!
Logg inn Registrer meg
Vi har hatt gleden av å benytte Bookalong i forbindelse med planlegging og gjennomføring av vårt bryllup. Vi vil definitivt anbefale Bookalong til alle som skal gifte seg.
Kaja & Joachim, Oslo
 • Ferdige maler
 • Fri struktur og design
 • Tekst, bilder og video
 • Lag egne skjemaer (RSVP)
 • Gavelisteløsning med reservering
 • Blogg/bildegalleri
 • Adminløsning for full oversikt
 • Sikker lagring og drift i skyen
 • Eget domene
 • Privat eller åpen løsning
Prøv gratis én mnd!

Komplett hjemmeside for bryllup!

Ønsker du en fullverdig, proff og personlig tilpasset side til ditt bryllup på noen få klikk? Der alt kan justeres og endres om du ønsker det? Bookalong bryllup gir deg muligheten:

 1. Velg hvilken mal du ønsker å starte med (du kan tilpasse alle elementer og lage nye sider senere om du ønsker)
 2. Velg designet som passer deg best (denne styrer fonter, farger og layout på sideseksjonene)
 3. Opprett site med eget domene (type mitt-bryllup.bookalong.no, for helt eget domene ta kontakt)


Siten blir da opprettet med samme tekst og bilder som malen. Gå gjennom sidene og endre tekst og erstatt med egne bilder i ro og mak når det passer deg. Du kan også legge til, fjerne og tilpasse alle detaljer om ønskelig.


PRØV LØSNINGEN HELT GRATIS OG UFORPLIKTENDE I ÉN MND!


Er du da fornøyd etter prøveperioden og ønsker å beholde løsningen, betaler du kun kr 490,- for å ha løsningen tilgjengelig på nett frem til bryllupet er utført (inntil 18 mnd frem i tid). Du kan da betale på nett eller med faktura om du foretrekker det.

Demoer

Her er ferdige maler du kan velge blant og lage din egen kopi av. Obs! Alle tekster og bilder kan du selvfølgelig bytte ut med dine egne. Alle maler kan brukes akkurat som du ser dem, eller du kan endre så mye du vil. Du kan også legge til nye sider og prøve deg frem så mye du vil! Klikk på en mal for åpne den i en egen fane.

The ring

Forside med stort bakgrunnsbilde og animert tekst, detaljert informasjon om bryllupet, RSVP, gaveønske-funksjonalitet, FAQ, blogg og svarskjema. Bytt ut og endre alt du vil!

Clear

Lettlest forside med bilde av han og henne, RSVP og gaveønske-side. Bytt ut og endre alt du vil!

Hazy

Dus forside med diskrete bilder, RSVP og gaveønske-side. Bytt ut og endre alt du vil!

Him&her A

Forside, detaljert informasjon om bryllupet, RSVP, gaveønske-funksjonalitet, FAQ, blogg og svarskjema. Bytt ut og endre alt du vil!

Him&her B

Forside, detaljert informasjon om bryllupet, RSVP, gaveønske-funksjonalitet, FAQ, blogg og svarskjema. Bytt ut og endre alt du vil!

Transitions

Forside med gjennomsiktighet og rolige farger. Bytt ut og endre alt du vil!

Landscape

Kraftig bakgrunnsbilde med informasjon om brudeparet. Bytt ut og endre alt du vil!

One-pager

Kraftig bakgrunnsbilde med informasjon om brudeparet, og mange detaljer på samme side. Bytt ut og endre alt du vil!

Slik virker det

Det er utrolig enkelt å komme i gang! Her er hvordan det henger sammen:


 1. Du velger hvilken mal og hvilket design du ønsker, samt navn på løsningen. Løsningen vil da teknisk plasseres som min-løsning.bookalong.no (ønsker du et helt eget domenenavn, kan du kontakte oss for dette)
 2. Du må også velge hvor synlig løsningen skal være. Her er det flere muligheter, men det viktigste er å avgjøre er om du ølnsker en åpen løsning som alle kan se på internett, eller en lukket løsning som kun inviterte personer kan se. Du kan også velge en privat løsning der brukere bare trenger en felles tilgangskode (som du velger - f.eks et tall) for å få tilgang. Det du velger her kan du selvfølgelig endre på senere om du vil.
 3. Når du trykker "OPPRETT" opprettes en kopi av malen, der brukere og brukerinnhold er fjernet. Du får med andre en "tom" nettside, men der struktur, faste tekster og bilder er kopiert over, slik at løsningen er klar til bruk.
 4. Da bør du å gjennom sidene og erstatte denne teksten og bildene med dine egne. Dette gjør du rett på nettsiden, så du har full oversikt over hvordan det ser ut hele tiden.
 5. Løsningen består teknisk sett av sider og seksjoner. En side kan bestå av en eller flere seksjoner. En seksjon kan være et bilde, en tekst, en video, eller mer avanserte ting som komplett kalender, kontaktskjema, tidslinjer, kommentarer m.m.
 6. Liker du ikke en seksjon kan du enkelt fjerne den.
 7. Seksjonene vil også følge fonter og farger satt av designmalen du valgt.
 8. Har du valgt en privat løsning, kan du nå invitere inn brukerne!

Vi lar deg teste denne løsningen en måned helt kostnadsfritt og uten noen forpliktelser. Mot slutten av perioden vil du bli varslet via e-post og kan da avgjøre om du vil beholde den eller ikke. Ønsker du ikke å beholde løsningen vil den automatisk fjernes.


privat løsning

Har du valgt en privat løsning, kan du på Admin-sidene registrere og invitere inn brukere. Dette er en enkel prosess der du kan lime inn en liste med eposter og invitere inn disse. Invitasjonsteksten skriver du selv (og du kan bruke flettefelt) og sender med et par klikk.


For avanserte brukere

Er du en avansert bruker som ønsker mer detaljstyring er det mye du kan styre:

Du kan endre, legge til og slette både sider og seksjoner

Du kan opprette avanserte kontaktskjemaer med mange ulike felttyper og bruke disse der du ønsker på sidene

Du kan tilpasse designet med mange parametre, eller velge en annen designmal


ADMINSIDE

Den som oppretter løsningen blir automatisk satt som "Administrator" av løsningen. Dette betyr at du har et menvalg som går til en egen adminside. Her får du oversikt over brukere og innhold


Begrensinger

Sider du setter opp her er ment for en begrenset antall brukere, som en storfamilie, eller et mindre firma eller organisasjon. Har du behov for en større løsning, ber vi om at du tar kontakt via skjemaet under. Vi kan også sette opp siden for deg om du vil, eller lage spesialtilpasninger dersom det er noen spesielle ønsker du har. Ta kontakt under!

Mer informasjon om bryllupssidene

Siden kan settes opp på mange måter, men malen "Bryllup med flere sider" er satt opp med følgende sider:

 1. Velkommen-side, med basisinfo om dato/sted etc.
 2. Detaljert info-side, der man kan forklare mer detaljer
 3. RSVP - skjema der gjestene kan svare på om de kommer eller ikke, og du kan selv tilpasse andre felt, som f.eks sangønske, taleønske, allergier osv. Du vil få mail hver gang noen svarer her, og vil også finne oversikt over disse på adminsidene
 4. Gaveønsker - her vises gaveønsker du legger inn som gjestene kan reservere. En gjest kan reservere en eller flere dersom du oppgir f.eks at du ønsker 12 stk av et bestemt champagneglass e.l. Ønskene kan også linke rett til en nettbutikk, eller være mer generelle (f.eks pengegave).


Andre mulige sider som kan settes opp kan være

 • Tidslinje/Blogg - der der kan lage innlegg med bilder (f.-eks fra forlovelse, fra første date, utdrikningslag etc), og der andre kan kommentere på dette
 • FAQ/Spørsmål og svar - side med spørsmål og svar, som også kan kategoriseres innen ulike temaer
 • Andre skjemaer - f.eks et skjerma for å kontakte dere for spørsmål


ÅPENHET

En annen viktig ting å avgjøre er hvor åpen siden skal være. Her er det også flere muligheter,

 1. Det enkleste er en helt åpen nettløsning, der alle kan se innholdet.
 2. En privat løsning betyr at man må være invitert og logge på med eget brukernavn/passord (evnt benytte Facebook/Google/ Microsoft-konto)
 3. En fleksibel hybrid og samtidig god løsning for brukerne, er en løsning der man må ha en tilgangskode for å se siden. Denne tilgangskoden distribuerer du til de du vil. Denne varianten krever dog at man må registrere seg/logge på for enkelte ting (som å reservere gaver, skrive kommentarer)


Er du usikker på hva du skal velge, foreslår vi valg 3 her (som vist i figuren under)

Hva sier brukerne?

"Vi har hatt gleden av å benytte Bookalong i forbindelse med planlegging og gjennomføring av vårt bryllup 9. september 2023. Siden har vært enkel å jobbe med, og har dekt alle våre behov for blant annet påmelding fra gjester, plan for dagen, praktisk informasjon og ønskeliste. Vi har fått flere gode tilbakemeldinger fra gjester om at nettsiden er oversiktlig og lett å navigere i. Vi vil definitivt anbefale Bookalong til alle som skal gifte seg."

Kaja Aadnøy og Joachim, OsloBookalong-løsningen funket perfekt som samlingsplass før vårt store bryllup på Engø gård aug. 2023. Vi fikk informert alle gjestene om alle detaljer de burde vite om, og gaveløsningen gjorde at vi fikk alle våre gaveønsker oppfylt!

Benedicte Uv og Adam Sunde, Oslo